Spørsmål & Svar

For oss er det viktig at du føler deg trygg på våre produkter!

Derfor har vi samlet våre mest stilte spørsmål og svar her. Finner du ikke svar på det du lurer på? Eller trenger du råd om hva du bør fôre din firbente venn? Eller vil du vite mer om våre fantastiske produkter er du velkommen til å ta kontakt med oss.

info@treeofpets.no eller 40 00 23 54

ER KORNFRITT BEDRE FOR MIN KATT/HUND?

Ikke nødvendigvis, men visse individer fungerer bedre på kornfri kost og for noen er det motsatt. Vi vil kunne tilby produkter for både og. Derfor finner du både og i vårt sortiment.

HVORFOR HAR DERE HAVRE I FÔRET?

Havre er en korntype med lavt glykemisk indeks som er bra for fordøyeligheten. En mild og langsom karbohydrat som gir langvarig energi.

HVA ER PROBIOTIKA?

Probiotika er mat til de gode bakteriene i tarmen slik at de trives, formerer seg og blir flere. Dette bidrar til en skånsom fordøyelse og god mage- og tarmhelse. Helse kommer innenfra – en sunn fordøyelse styrker immunforsvaret.

HVORDAN FUNGERER TANNSTEINKONTROLL?

Natriumheksametafosfat binder kalsium i munnhulen og forhindrer at de fester seg på tennene og omdannes til tannstein. Våre sprøe fôrkuler har dessuten en skrapende og mekanisk rensende effekt på tennene.

HVORFOR SPILLER DET EN ROLLE AT DERE ER FAMILIEEIDE?

Vår kunnskap og erfaring har gått i arv fra generasjon til generasjon. Vi lager hund- og kattemat uten mellomledd og har gått bort i fra masseproduksjon. Det gir oss mulighet til å påvirke og være lydhøre. Vi liker småskala. Å være nær prosess og produksjon. Ideen om Monster ble til, med omtanke for våre firbente familiemedlemmer. Vårt fôr handler om passion og kvalitet – og hjertelag.

AT DERE IKKE HAR MELLOMLEDD, HVORDAN PÅVIRKER DET MEG?

Det gir oss (og deg som forbruker) bedre innsyn, overblikk, bedre sporbarhet for å sikre kvaliteten, og mer for pengene med færre mellomledd.

HAR DERE SMAKSGARANTI?

Ja, om ditt kjæledyr mot formodning ikke liker Monster, kan du levere sekken med fôret sammen med kvittering for kjøpet.

FÔR TIL DREKTIG TISPE?

Da vil vi anbefale Monster Dynamite til drektig og diegivende tisper.

Går det an å gjenvinne sekkene?

Vår sekker sorteres under restavfall, da det er fremstilt med ekstra materiale for å beskytte mot lys og ytre påvirkning, som sørger for at fôret i sekken beholder kvaliteten og holdbarheten.

HVORFOR ER MONSTER BEDRE ENN ANDRE ?

Vi har rett og slett tatt de aller viktigste komponentene for å gi katter og hunder de aller beste forutsetningene. Kombinasjonen av høykvalitets råvarer, sammensetning av fôret som skreddersys ut ifra kjæledyrets utspring og anatomi og de helsemessige fordelene som igjennom moderne forskning har kunne påvise at gir et langt og sunt liv. Dessuten smaker det godt!!

HVA INNEBÆRER DET NÅR DERE TRYKK KOKER FÔRET?

Råvarene beholder da næringsstoffene – uten at det forstyrres av høye temperaturer – da trykkoking er fremstilling ved lavere temperatur.

HVORFOR ER DET VIKTIG MED FERSKT KJØTT I FOR?

Ferskt kjøtt har høy biologisk verdi dvs. at råvaren er fersk og gjør det letter for kjæledyret å nyttiggjøre flere av næringsstoffene.

DEN MENGDEN TAURIN SOM FINNES NATURLIG I FÔRET ER DET NOK, ELLER MÅ TAURIN TILSETTES?

Den mengden taurin som finnes naturlig i fôret dekker hele dagsbehovet for din firbente venn.

HVOR PRODUSERES MONSTER?

Tørrfôret produseres i Nederland og våtfôret i Østerrike.

HVOR KOMMER INGREDIENSENE FRA?

Ulike land innenfor EU, avhengig av råvare. Noen få råvarer kommer fra andre deler av verden, som for eksempel Lam som kommer fra New Zealand. For oss er det veldig viktig at alle råvarene er av høyeste kvalitet. Vi ønsker ikke å risikere å vi mangler råvarer, derfor har vi valgt å ikke ta alle ingrediensene fra et og samme land – da det er veldig skjørt produksjonsmessig.

PÅ HVILKEN MÅTE KAN KATT- OG HUNDEMAT FREMME EN SUNN HUD OG PELS?

Høykvalitets animalske proteiner, fett og naturlige fettsyrer gir det beste forutsetningene for en frisk hud og pels.

HVOR MYE KJØTT INNEHOLDER MONSTER FORET?

Mellom 50-75 % avhengig av produkt.