Om oss

Vi er et familie eid selskap som ble etablert i 1970. I andre generasjon og med mer enn 35 års erfaring i katt- og hundemat segmentet. I dag er vi over 50 dedikerte medarbeidere og over 80 katter og hunder som står bak Monster. Dette er vår reise.

1970

Staffan Hansson selskapet som i dag selger Monster.

1983

Sønnen Niklas blir født.
Helt uvitende (?) om at han er vår fremtidige konsernsjef.

1986

Som første aktøren i Norden  starter vi å selge
kjøttbasert premiumfôr fra USA.

Tenk det, at det ikke fantes premiumfôr i Norden på den tiden! 

1999

Selskapet vokser og blir den største distributøren av hund- og kattemat til faghandlen i Sverige. 
Hurra!

2007

Niklas overtar som konsernsjef.
Det familieeide selskapet er nå i andre generasjon.

2013

Vi starter å selge kornfri hund- og kattemat.
Forbrukerne blir mer  og mer bevisste og etterspørselen etter kornfrie alternativer øker.

2013

Produktutviklingen av Monster hund- og kattemat starter.
Etter mange år i bransjen som distributør kommer ideen om å utviklet vårt eget fôr! Fra ide til produkt (eller, fra råvare til ferdig produkt). Men prosessen tar tid. Oppskriften skal forfines, fabrikker kontaktes og idéer skal settes ut i livet.

2019

Vi ser et enda tydeligere behov for et fôr til på det nordiske markedet.

2021

Monster våtfôr til hund og katt lanseres!
Våren 2021 har vi endelig sendt ut våre produkter.
Snart er det tørrfôret som står for tur.

Stay tuned..

Enda et nytt fôr, tenker du? Helt riktig, sier vi. Fordi vi tror det er nødvendig. Behovet ble en idé. Som ble Monster. Et fôr som handler om passion og kvalitet. Og med omtanke for våre firbente familiemedlemmer.

Med mer enn 50 års erfaring tror vi at vi har nok kjøtt på benet til å vite hva vi snakker om. Legg til 7 års arbeid med produktutvikling der vi har helt enkelt tatt det aller beste, og satt det sammen til Monster. Oppskriften vår er utviklet i Sverige med fokus på nordiske forhold og nøye utvalgte ingredienser fra EU. For å kunne ha kontroll på innholdet og leverer god kvalitet, har vi unngått masseproduksjon og har heller ingen mellomledd. Hver enkelt sekk gjennomgår 120(!) kvalitetskontroller før den er ute i butikken.

At Monster er et naturlig fôr, uten unødvendige tilsetningsstoffer, har høyt protein- og kjøttinnhold, er godt for mage og tarm og bra for tennene er en selvfølge for oss – og for deg?

Men Monster er mer enn bare et veldig bra fôr. Vi tenker langsiktig og vil fortsette å være familieeide. For vi liker det. Småskala. Det er det vi kan. Og vil. Å være nært knyttet til prosess og produksjon – og til dere som kunder – det er det beste vi vet.

Monster finnes utelukkende i dyrebutikker og dyreklinikker. Deres kunnskap, service og utvalg av kvalitetsprodukter er det vi vil skal være tilgjengelig for kommende generasjoner også. Akkurat som Monster.

Hvorfor navnet Monster? Litt uklart, eller iallfall ikke helt klart . Visse mener det er et kjærlighetsfullt kallenavn. Om ingenting annet er det jo ganske slagkraftig, så du kommer nok til å huske det. Eller hva?